Indonesisch Restaurant Djawa is al meer dan 40 jaar een begrip voor de liefhebber van de authentieke Javaanse keuken. De smaak en de originaliteit hebben we al de jaren weten te behouden. 


Sinds 1974 zijn we gevestigd in Eindhoven. Hier is de oprichter Gerard Soekardi aan de Keldermanstraat zijn grote droom begonnen. Met zijn passie en liefde voor het Indische eten heeft hij naam weten te maken bij menig persoon. Sinds 2006 zetten wij  aan de Schootsestraat dit prachtige bedrijf voort.

Het restaurant staat vanaf het begin bekend om zijn authentieke Javaanse gerechten die liefdevol voor u worden bereid. Samen met ons nostalgische interieur waant u zich in een ‘huiskamer’ vol herinneringen. Wij als familie met een achtergrond uit het midden-Javaanse stadje Temanggung, in de buurt van Magelang,  proberen u al het goede van de Indische gastvrijheid te laten ervaren.
 
Wij bereiden al onze gerechten zelf met de beste specerijen en producten.
Onze runder-, geit-, lams- en kipgerechten zijn Halal. Indien er in een menu varkensvlees zit kunnen we dit altijd voor iets anders vervangen.

Mocht u vragen hebben over Allergenen dan kunt u terecht bij een van onze medewerkers.